Team Working Dogs ry

 

Tietoa yhdistyksestä

Team Working Dogs on palveluskoiralajeihin keskittynyt yhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harrastaa hakua, viestiä, jälkeä tai tottista. Haku ja pk-lajeihin liittyvä tottelevaisuuskoulutus ovat päälajimme. Järjestämme myös lyhyempiä kursseja muissa pk-lajeissa. Perusajatuksinamme on, että kaikilla jäsenillämme on mahdollisuus osallistua koulutuksiin ja jokainen treenaa omien tavoitteidensa mukaan. Treeneissä pitää olla hauskaa niin koirilla, kuin ohjaajillakin. Treenit pyörivät ympäri vuoden ja treeniajat sovitaan erikseen. Kerran viikossa meille on varattu tottiskenttä ja talviaikaan tottista treenataan hallissa.

Metsätreenissä kuluu useampi tunti ja oma auto on treenamisen kannalta välttämätön, koska treenipaikka vaihtuu usein ja oma koira odottaa omaa treenivuoroaan autossa.

Osallistumme myös erilaisiin koira-aiheisiin tapahtumiin sekä järjestämme itse luonnetestejä sekä BH-kokeita sekä kutsumme joskus kouluttajia vierailemaan treeneissämme.


Lisäksi tuemme jäsentemme kouluttautumista pk-toimitsijoiksi pk-kokeisiin. Kuulumme  Suomen Palveluskoiraliittoon sekä   Kennelliittoon